Magyar nyelv

[rev_slider_vc alias=”primapag”]

Udvozoljuk a TISZTA UJRA !

TISZTA UJRA egy ceg engedéllyel rendelkező vállalat (Clean Recycle License), amely felelősséget vállal azon gyártók és importőrök felelősségvállalásáért, akik a csomagolást a román piacon helyezik el, és a nevükben teljesítik a csomagolási hulladék éves újrahasznosítási és hasznosítási kötelezettségeit, valamint a csomagolási és hulladékadatokra vonatkozó jelentési kötelezettségeket a csomagoláson.
RÓLUNK

TISZTA UJRA egy szakosodott felelősséget a gyártók és importőrök forgalomba hozott romániai csomagolásról és a csomagolási hulladék keletkezett érdekében jogi kötelezettségek újrafeldolgozás és a hasznosítás.
Hozzájárulni kívánunk a nemzeti újrahasznosítási / értékelési célok eléréséhez, amelyeket csak kollektív erőfeszítéssel lehet elérni, és megfelelő minőségű, professzionális szolgáltatásokat kínálnak, amelyek minden felelős gazdasági szereplőhöz vonzóak.
Ugyanebben a szellemben kívánjuk, hogy fordítsanak különös figyelmet a népesség oktatása tekintetében a szelektív hulladékgyűjtés, miközben a jobb infrastruktúra és logisztikai szükség erre a gyűjteményre.

A FELELŐSSÉG ATADASA

A TISZTA UJRA átveszi a gazdasági szereplők felelősségét a csomagolási hulladék hasznosításának és újrahasznosításának megszervezésére.
A felelősség átadásának előnyei a Tiszta Újrahasznosításhoz:

Költségoptimalizálás.

A Tiszta Újrahasznosítási Felelősségi Megállapodás révén optimalizálhatja a csomagolási hulladék újrahasznosításával és újrahasznosításával kapcsolatos jogi kötelezettségek teljesítésének költségeit. A tarifák tükrözik a működési költségeket a rendszer kapcsolódik a nemzeti jog gyűjtésére, feldolgozására és újrahasznosítására a csomagolás az ipari-kereskedelmi és a háztartási, valamint olyan kötelezettségeket nemzeti fejlesztési programokat fogyasztók tájékoztatását és oktatását, valamint az infrastrukturális beruházások az elkülönített gyűjtés csomagolási hulladék.

A rendszer fenntarthatósága és szilárd garancia az újrafeldolgozási és hasznosítási célok elérésére.

Tiszta Recycle biztosítása, hogy a hasznosítás és újrahasznosítás kapcsolt szolgáltatók, vállalkozás szerződéses fizetni a kiszabott meghibásodása miatt ezen éves visszanyerés / hasznosítás a csomagolási hulladék át biztosítja.
Minden ügyfélre kiterjedő egyenlő bánásmód.
A Tiszta Recycle ügyfelek ugyanolyan jogokkal és kötelezettségekkel rendelkeznek, függetlenül attól, hogy milyen státusz, piaci részesedés, iparág vagy a forgalomba hozott csomagolás típusa / mennyisége van.

JOGSZABÁLYOK

249-2015 Törvény – a csomagolás és a csomagolási hulladék kezelése
2002. evi 856. Határozat – A hulladékgazdálkodás és a veszélyes hulladékok jegyzékének jóváhagyása
Jog 211_2011 – Hulladékgazdálkodási rendszer 4944
Order 794 – 06.02.2012 – A csomagolási és csomagolási hulladékok adatainak bejelentési eljárása
1503/2017 Módszertan Rendelés
932_2016 Rendeles

RomaniaGermanHungary Call Now ButtonSUNA ACUM